HOE WERKEN WIJ

Een zorgeloze weg naar nieuwe kozijnen voor uw woning

Onze jarenlange ervaring heeft geleid tot een stappenplan waardoor u altijd inzicht heeft in dit proces.

  • MartijnKozijn heeft de verkoop van de kozijnen onder zijn beheer. Zodra u uw wensen met MartijnKozijn besproken heeft en een voorlopige offerte heeft ontvangen komen wij uw kozijnen definitief inmeten. Wij zijn immers verantwoordelijk voor de maatvoering. Tot hier is al onze inzet geheel vrijblijvend.
  • Hierna krijgt u van MartijnKozijn de definitieve offerte en worden de kozijnen besteld. Hiervoor is een eerste aanbetaling nodig.
  • Zodra alles besteld is maken wij een montage afspraak met u. Vanaf hier bent u eigenaar van de nieuwe kozijnen en krijgt u de tweede factuur.
  • Op de afgesproken dag staan de monteurs bij u op de stoep om de kozijnen te monteren. Alles wat wij eruit halen gaat er dezelfde dag ook weer in. En mocht het project groter zijn, dan zorgen wij altijd voor een gesloten omgeving voor een goede nachtrust. Pas na volledige montage ontvangt u de laatste factuur voor de montage.
  • Vanaf nu krijgt u service indien er onverhoopt nog iets aan de hand mocht zijn. Op de kozijnen van MartijnKozijn geniet u van 10 jaar garantie*.
voordeur montage StevensMontage

Ook Voordeuren, Schuifpuien en rolluiken

*zie MartijnKozijn algemene voorwaarden voor garantievoorwaarden


Betalen

Na afloop montage ontvangt u een factuur via mail. Gelieve deze direct te betalen. Hieronder vindt u de bankgegevens, deze staan ook op de factuur.

Stevens montage te Gronsveld

IBAN: NL73RABO0358668948
BIC: RABONL2U

Kvk: 78694299
BTW: NL003371680B45